Uitbreiding woonhuis

Huissen

Uitbouw Huissen
Op steenworp afstand van de Huissense binnenstad wonen onze opdrachtgevers in een karakteristieke twee-onder-een-kap woning. Aangezien de bewoners gehecht zijn aan de woning en locatie willen ze graag hier blijven wonen, echter voldoet de huidige woning momenteel nog niet aan de huidige en toekomstgerichte woonwensen.
Uitbouw Huissen
Om de woning toekomst gericht te maken hebben wij een uitbreiding met een kleine interne verbouwing ontworpen. De ruime leefkeuken in de uitbreiding wordt hiermee het sociale hart van de woning!
De uitbreiding wordt opgebouwd in een biobased Houtskeletbouw systeem en voorzien van grote raampartijen met veel daglicht in de leefkeuken waardoor er ook een directe relatie ontstaat met de tuin aan de voorzijde en de patio aan de achterzijde. De nieuwe leefkeuken is verder ruimtelijk verbonden met de woonkamer die in de bestaande woning wordt gesitueerd. Op de locatie van de oude woonkamer zal de toekomstige slaapkamer met badkamer gerealiseerd worden waardoor de woning direct levensloopgeschikt is!
Uitbouw Huissen