Villa ECO pure III

Concept ontwerp

ECO Pure III - ECO architecten

De ECO Pure III is een modern kubistische, uiterst duurzame en luxe woning die harmonieus in het landschap ontworpen is. Deze villa behoort tot de reeks ECO Pure woningen waarbij wij moderne architectuur combineren met hoogwaardige technieken om een duurzaam, energieneutraal en vooral comfortabel droomhuis te realiseren.

De villa wordt gekenmerkt door de horizontale gelaagdheid, waarbij gebruik wordt gemaakt van metselwerk en houten gevelbekleding. Het samenspel van materialen en texturen wordt versterkt met overstekken en een terug liggend bouwvolume op de verdieping.

In het ontwerp staat de woongenot en beleving centraal. De voorzijde kent een gesloten karakter waardoor de woonruimten worden voorzien van de gewenste privacy. Binnenin de villa wordt de nadruk gelegd op ruimte, licht en functionaliteit, met vloeiende overgangen tussen de leefruimten en de buitenruimte. Vanuit de keuken en woonkamer loopt je zo het terras op of neem je een duik in het heerlijke zwembad.

Wilt u meer weten over dit ontwerp of bent u geïnteresseerd wat voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Virtuele 3D tour

Druk in de afbeelding op PLAY, het 3D model (BIMx) opent in een nieuw tabblad.
Tip: Deze online weergave werkt het beste op de computer.